Asociaţia de Psihofarmacoterapie şi Ştiinţe Cognitive (APSC) anunţă derularea programului de formare complementară “Psihoterapii cognitiv-comportamentale” cu începere din luna aprilie 2017.
După încheierea formării profesionale în cadrul APSC cursanţii îşi vor putea desfăşura activitatea de psihoterapeut cognitiv-comportamental (cod COR 263403) în conformitate cu prevederile legale și reglementările profesionale internaționale.
Programul de formare în “Psihoterapii cognitiv-comportamentale” (pentru treapta de psihoterapeut sub supervizare) este adresat următoarelor categorii: psihologi, absolvenți sau masteranzi în programe de psihologie clinică, psihologia educației, psihologie aplicată în domeniul securității naționale, psihopedagogie (dar și altor categorii de absolvenți în acord cu Legea 213/2004). Dezvoltarea personală necesară (conform reglementărilor profesionale) se asigură de către echipa de formare. Se acceptă echivalarea altor programe de dezvoltare personală deja parcurse în conformitate cu parteneriatele pe care APSC le are cu alte asociaţii de profil.
Despre Asociaţia de Psihofarmacoterapie şi Ştiinţe Cognitive (APSC)
APSC este o asociație acreditată de Colegiul Psihologilor din Romania pentru formarea de bază complementară şi continuă, cu orientare cognitiv-comportamentală ce promovează abordarea intervențiilor bazate pe dovezi, fundamentarea științifică a practicilor.
Descpre echipa APSC
Echipa interdisciplinară de formatori APSC este compusă din psihologi, psihoterapeuţi principali şi supervizori acreditaţi de către Colegiul Psihologilor din România, medici psihiatri, medici cu pregătire toxicologică ş.a.
Coordonarea echipei
– Prof. univ dr. Irina Holdevici (psiholog principal și supervizor psihoterapii cognitiv-comportamentale)
– Lector univ. dr. Barbara Crăciun (psiholog specialist și supervizor psihoterapii cognitiv-comportamentale)
– Conferenţiar dr. Carolina Negrei, (medic specialist Medicină Internă)
Descrierea cursului
În acord cu prevederile internaționale, formarea durează 2 ani și 6 luni, 16 ore derulate bilunar sâmbata, intervalul orar 10. 00 – 19.00 în zona Calea Victoriei (central, vis-a-vis de clădirea CEC-ului mare).
Modulele programului se vor desfăşura începând cu data de 22 aprilie a.c.
Modalităţi de înscreiere şi interviul de selecţie
Înscrierile se fac în perioada 2 martie – 6 aprilie 2017.
Cererea de înscriere la curs se va face prin email la adresa: formareapsc2017@gmail.com
Cererea va conţine un CV cu fotografie şi o Scrisoare de intenţie.
Candidaţii vor primi confirmare legată de înregistrarea cererii.
Interviul de selecţie
Interviul de selecţie va avea loc în data de 7 aprilie 2017, în intervalul orar 18-21.
Taxa pentru interviu este de 50 de ron.
Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri vă invităm să ne contactaţi la:
manuela.rascol@gmail.com sau mobil: 0723.614.003.
barbaracraciun@yahoo.com sau mobil: 0721.261.281